Roeiboten

Roeiboten|Whaly|Whaly 270

Zoeken

Prijs
Prijs: € 1595,00 
Verzendkosten *
bestellen
printen
Whaly 270
Whaly 270
Whaly 270


Nederland geen bezorgkosten! 

Levertijd: 3 á 5 werkdagen

Bezorgkosten België op aanvraag!

 Whaly 270 

 

Een oerhollandsch product!

  

Een "onverwoestbare" zeer stabile roeiboot, bijboot, visboot, werkboot etc. De Whaly 270 is geschikt om mee te roeien, maar ook met een electramotor of benzinemotor voldoet de Whaly 270 prima. U kunt met een gerust hart uw kinderen met de Whaly 270 het water opsturen.

Whaly boten zijn volledig dubbelwandig kunstof (PE) boten uit één geheel , die geproduceerd worden d.m.v. rotomoulding(rotatiegieten). 100% recyclable.

Het ontwerp, de productiemethode en het slagvaste, hoogwaardige polyethyleen kunstof vormen de basis voor de oersterke, vrijwel onzinkbare, onverwoestbare, en onderhoudsvriendelijke boten met veel binnenruimte, veiligheid en stabiliteit.

Door deze eigenschappen zijn de Whaly boten voor vele toepassingen inzetbaar, o.a. als: pleziervaart, werkboot, bijboot, roeiboot, reddingsboot, voor de sportvisser, etc.

Kortom: een doordacht ontwerp met het accent op stabiliteit, veiligheid, veel binnenruimte en buitengewone vaareigenschappen.

Kleurstelling

De Whaly 270 is leverbaar in vele kleuren. De basiskleuren waaruit u kan kiezen zijn licht grijs,  donker grijs,bluw en rood. Deze kleuren zijn uit voorraad leverbaar.

Tegen een meerprijs van € 100,- incl. Btw is de Whaly 270 leverbaar in de kleuren geel, zwart, donker groen, oranje,wit of cappucino. Als uw voorkeur uit gaat naar deze kleuren neemt u dan contact op via het contactformulier of per telefoon op 0566-651383 om uw bestelling te plaatsen.

Roeisysteem
Het is aan te bevelen bij de Whaly 270 een roeisysteem aan te schaffen. U kunt de boot dan als roeiboot gebruiken. Een roeisysteem is goed voor kinderen die nog niet met een motor mogen/kunnen varen of als hulpmiddel als de motor niet goed functioneerd. U kunt het roeisysteem meebestellen als accessoire bij uw aankoop van de boot. Het wordt dan direct voor u gemonteerd.

Specificaties

Naam: Whaly 270  
Lengte: 270 cm 
Breedte: 150 cm 
Hoogte: 80 cm 
Gewicht: 69 kg 
Capaciteit: 4 personen (Max 356kg) 
Kleuren: donker grijs/ Antraciet, licht grijs, Wit  
Materiaal: Polyethyleen (dubbelwandig) 

Inclusief:

  • nylon touw
  • opbergvak
  • loosstop

 

Advies buitenboordmotor:

  • max 8 pk kortstaart
  • 40 lbs electramotor/fluistermotor

bestellen
printen


Geschikte accessoires voor dit product:

Whaly loosplug dubbele bodem

Whaly loosplug dubbele bodem

De originele loosplug voor alle modellen Whaly..

- lees meer -
Whaly loosplug loosstop

Whaly loosplug loosstop

Loosplug voor ontwatering van uw Whaly polyethyleenboot...

- lees meer -