Roeiboten

Roeiboten|Acculaders CTEK|Acculader CTEK MXS 3.8

Zoeken

Prijs
Prijs: € 85,00 
Verzendkosten *
Nederland € 6,95
Belgi๋ € 13,00
Rembourskosten *

€  12,50

bestellen
printen
Acculader CTEK MXS 3.8
Acculader CTEK MXS 3.8
Acculader CTEK MXS 3.8

 

Volautomische acculader
De CTEK MXS 3.8 acculader is een volautomatische acculader. Dat betekend dat u de acculader aansluit op uw accu, de stekker in het stopcontact steekt, het programma instelt door 2 drukken op de knop en de accu begint te laden. Als de accu vol is, stopt de lader automatisch en kunt u de accu weer gebruiken.

12 Volt en voor accu's tot 80 amp
De CTEK MXS 3.8 acculader kan gebruikt worden als acculader voor loodzuuraccu's tot 80 ampere en als druppellader / onderhoudslader tot 130 ampere. De lader is geschikt voor accu's van 12 Volt.

Veilig laden
Zoals aangegeven is de acculader volautomatisch, zodat hij de accu veilig kan laden. De acculader slaat af als de accu vol is. De lader is tevens spatwater- en stofdicht (IP65). De acculader is vonkvrij en beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting.

5 jaar garantie!
Dit kwaliteitsprodukt wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. 

Ladingsduur
Deze acculadeer laadt 3.8 ampere per uur op 12 Volt. Om een voorbeeld te geven van de laadtijd van een lege 75 ampere accu (er zal dan +/_ 55 ampere geladen moeten worden) deelt u 55 ampere door 3,8 ampere, dat is de laadtijd in uren. Voor een lege 75 ampere accu is dit 15 uren. Als u uw accu sneller wilt laden, kunt u kiezen voor een zwaardere acculader zoals de CTEK MXS 5.0 of 7.0.  

 

Specificaties

Naam: Acculader CTEK MXS 3.8 

De CTEK MXS 3.8 acculader is geschikt voor gebruik op oa. de Wilco 75 ampere semi tractie accu op onze website. 


bestellen
printen