Roeiboten

Roeiboten|motorset met accu|Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader

Zoeken

Prijs
Prijs: € 595,00 
Verzendkosten *
Nederland € 25,00
Rembourskosten *

€  12,50

bestellen
printen
Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader
Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader
Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader
Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader
Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader
Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader

Vortex 55 Lbs elektromotorset voor € 595,--

  (Thuisbezorgd voor € 620,-)

Bezorgkosten België op aanvraag 

Vortex 45 Lbs elektromotor met 2 jaar fabrieksgarantie incl. 105 amp semi tractie accu, acculader, accubak en accupoolklemmen!

De Vortex 55 Lbs elektromotor is zeer geschikt als eerste motor voor de kinderen en achter een roeibootje of als motor achter een roeiboot met een lengte tot 4,5 meter. De motor heeft een vermogen van 55 Lbs stuwkracht dat vergelijkbaar is met een 0,95pk.

Deze motor is ook geschikt voor gebruik op een iets langere roeiboot. 

Geschikt voor gebruik in een beschutte omgeving, zoals een woonwijk of beschutte plas.

Eenvoudige bediening
De bediening is eenvouding. De motor dient aangesloten te worden op een speciale tractie accu (te bestellen in onze webshop, ook als complete set) en kan daarna direkt gebruikt worden. De motor beschikt over een handvat waarmee u de snelheid regelt en schakelt van de vrijloop naar de vooruit of achteruit.

Telescopische bedieningshendel
De besturingshendel van de motor is uit te schuiven, waardoor deze langer wordt en u verder naar voren in de boot kan zitten. 

Praktisch kantelsysteem
De Vortex 55 Lbs elektromotor beschikt over een sterke behuizing en een praktisch kantelsysteem. Door het kantelsysteem kan de motor eenvoudig uit het water gekanteld worden. Dit kan handig zijn als u in een ondiep gedeelte verder wilt roeien of als u wilt kijken of er geen wier om de propellor zit.

Lichtste 55 Lbs in de markt
De Vortex 55 Lbs elektromotor is de lichtste motor in de markt met een gewicht van maar 9 kg! 

Degelijke fabrieksgarantie
De motor wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er sprake zijn van een reparatie of garantieverzoek, dan wordt dit verzoek behandeld en eventuele reparaties uitgevoerd door de technische medewerkers van Roeibootjes.nl. U doet zaken met 1 adres.

Complete set 
Deze set wordt geleverd met de onderhoudsarme VMF VDC31M 105 amp semi tractie accu en een vol automatische Ctek 5.0 MXS acculader. Om de set gebruiksklaar te maken zit er ook een kunststof accubox bij en accupoolklemmen om de motor eenvoudig aan te kunnen sluiten. 

Let op !! laat u niet misleiden door goedkope aanbieders welke een startaccu leveren i.p.v een semi-tractie accu . Ook de beschermbox is van groot belang voor uw veiligheid en die van de kinderen.

 

 

Specificaties

Naam: Set Vortex 55 Lbs elektromotor met accu en lader 

bestellen
printen