Whaly 210 met roeisysteem

 De Whaly 210 een Hollands product voor € 595,-!

geleverd inclusief roeispanen en roeidollen. 

 

Een "onverwoestbare" zeer stabiele roeiboot, bijboot, visboot, werkboot etc. De Whaly 210 vaart prima met een elektromotor of benzinemotor, maar ook om te roeien voldoet de Whaly 210 uitstekend. U kunt met een gerust hart uw kinderen met de Whaly 210 het water opsturen.
Whaly boten zijn volledig dubbelwandig kunststof (PE) boten uit één geheel, die geproduceerd worden d.m.v. rotomoulding(rotatiegieten). 100% recyclable.
Het ontwerp, de productiemethode en het slagvaste, hoogwaardige polyethyleen kunststof vormen de basis voor de oersterke, vrijwel onzinkbaar, onverwoestbare, en onderhoudsvriendelijke boten met veel binnenruimte, veiligheid en stabiliteit.
Door deze eigenschappen zijn de Whaly boten voor vele toepassingen inzetbaar, o.a. als: pleziervaart, werkboot, bijboot, roeiboot, reddingsboot, voor de sportvisser, etc.
Kortom: een doordacht ontwerp met het accent op stabiliteit, veiligheid, veel binnenruimte en buitengewone vaareigenschappen.

 

Kleurstelling

De Whaly 210 is leverbaar in vele kleuren. De basiskleuren waaruit u kan kiezen zijn licht grijs, donker grijs, blauw en rood.

Tegen een meerprijs van € 55,- incl. Btw is de Whaly 210 leverbaar in de kleuren wit, geel, zwart, donker groen of cappucino. Als uw voorkeur uit gaat naar deze kleuren neemt u dan contact op via het contactformulier of per telefoon op 0566-651383 om uw bestelling te plaatsen.

 

 

Afbeeldingen

 
 

Specificaties

Naam: Whaly 210 met roeisysteem 
Lengte: 2.10 cm 
Breedte: 1.16 cm 
Hoogte: 0.63 cm 
Gewicht: 46 kg 
Capaciteit: 3 pers. (max.205 kg) 
Kleuren: Geel, licht grijs, Rood 
Materiaal: poyethyleen 
Prijs: € 595,00 
Overig:

Inclusief:

  • 2 roeidollen
  • 2 aluminium roeispanen
  • nylon touw
  • loosstop

 

Advies buitenboordmotor:

  • max 2,5 pk kortstaart
  • 45 lbs Vortex elektromotor